Ik beschrijf betekenisvolle momenten uit jouw leven en verwoord herinneringen en gebeurtenissen tot persoonlijke verhalen die raken. Denk aan:

  • Levens- en familieverhalen als je wil terugblikken op (een periode uit) het leven;
  • Herinneringsboeken om een dierbare te memoreren waar je afscheid van hebt genomen;
  • Biografie├źn en afscheidsbrieven als je zelf aan het einde bent gekomen van je leven en jouw verhaal of boodschap wil achterlaten voor je dierbaren;
  • Verhalen/speeches bij andere betekenisvolle momenten, zoals geboorte, huwelijk of jubileum.

Uit eigen ervaring weet ik dat het van grote betekenis is om mooie en moeilijke momenten uit het leven vast te leggen. Dit levert prachtige tastbare herinneringen op om te koesteren en te delen. Daarnaast helpt het (laten) opschrijven van belangrijke gebeurtenissen om hiermee om te gaan. Ik ga graag met je in gesprek over jouw wensen. Wil je een uitgebreide indruk krijgen van mijn schrijfstijl? Neem dan een kijkje op mijn blog. Of lees de verhalen die ik heb geschreven voor mijn opleiding aan de Schrijversacademie.

Jij vertelt en ik schrijf persoonlijke verhalen

Je eigen verhaal, toespraak of brief op papier zetten is moeilijk. Misschien lukt het niet (meer) om zelf te schrijven of kun je de woorden of beelden niet vinden? Dan heb ik een oplossing: jij vertelt, ik luister en schrijf jouw persoonlijke verhaal, toespraak of brief in je eigen woorden en breng het in beeld. We doen dat samen in een aantal stappen.

Interesse in een persoonlijk verhaal? Neem dan contact op.