Sinds de start van Beroeren in juni 2017 heb ik diverse opdrachten gedaan. Daarvoor was ik vijftien jaar werkzaam in allerlei communicatiefuncties binnen verschillende organisaties.

Opdrachten en opdrachtgevers

  • bepalen tone of voice, schrijven van webteksten en het maken van persoonlijke portretten in verband met de rebranding van adviesbureau gzicht.
  • bepalen tone of voice, doen van interviews, schrijven en redigeren van webteksten voor de nieuwe website van zorgorganisatie Beweging 3.0.
  • maken van een customer journey, stakeholderanalyse en doen van klantonderzoek (i.s.m. onderzoeksbureau Moventem) voor openbaar vervoerder Arriva om flexibel vervoersconcept (Nachtvlinder) vanuit verschillende perspectieven te bekijken. De rapportage die is opgeleverd geeft de belangrijkste factoren weer voor het slagen van de Nachtvlinder en bevat een stappenplan voor een succesvolle introductie, uitrol en uitvoering van de Nachtvlinder in andere gebieden.
  • schrijven van artikelen over het bijzondere potentieel van de regio Arnhem – Nijmegen- Wageningen voor samenwerkingsplatform The Economic Board om bedrijvigheid en innovaties in de topsectoren Food, Health en Energy te stimuleren en de cross-overs daartussen te verbinden. Zie voorbeeldartikel over het Radboudumc en de manier waarop zij Syrische vluchtelingen opleiden tot OK assistent.
  • redactie van het lees- en speelboek Supertof! van SimpelSamenSpel voor ouders met kinderen van 2 tot 8 jaar.
  • geven van lezingen en gastlessen over mijn ervaringen met kinderpalliatieve zorg, rouw en verlies voor Amalia Kinderziekenhuis – Radboud UMC, Kenniscentrum Kinderpalliatieve Zorg en uitvaartondernemers
  • coördinatie van de bouw van websites en het schrijven van webteksten voor www.factor-g.nl, www.massagesenang.nl, www.universiteitstart.nl, www.masters-opleidingen.nl en voor Uitgeleide, Haleigha en Jolanda Hijmans uitvaartverzorging (deze zijn nog niet online)
  • ontwikkelen van een brochure ter promotie van keramisch kunstproject ‘Zeelands Trots’
  • schrijven van uitvaarttoespraken, een familieverhaal en een herinneringsboek voor diverse families om een tastbare herinnering achter te laten.

Interesse? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking.