Sinds de start van Beroeren in juni 2017 heb ik diverse opdrachten gedaan. Daarvoor was ik vijftien jaar werkzaam in allerlei communicatiefuncties binnen verschillende organisaties.

Opdrachten en opdrachtgevers

  • Interviews met medewerkers van Pon en het schrijven van artikelen over diversiteit en inclusie binnen het bedrijf met als doel het thema verder te brengen.
  • bepalen tone of voice, schrijven van webteksten en het maken van persoonlijke portretten in verband met de rebranding van adviesbureau gzicht.
  • bepalen tone of voice, doen van interviews, schrijven en redigeren van webteksten voor de nieuwe website van zorgorganisatie Beweging 3.0.
  • maken van een customer journey, stakeholderanalyse en doen van klantonderzoek (i.s.m. onderzoeksbureau Moventem) voor openbaar vervoerder Arriva om flexibel vervoersconcept (Nachtvlinder) vanuit verschillende perspectieven te bekijken. De rapportage die is opgeleverd geeft de belangrijkste factoren weer voor het slagen van de Nachtvlinder en bevat een stappenplan voor een succesvolle introductie, uitrol en uitvoering van de Nachtvlinder in andere gebieden.
  • schrijven van artikelen over het potentieel van de regio Arnhem – Nijmegen- Wageningen voor samenwerkingsplatform The Economic Board om bedrijvigheid en innovaties in de sectoren Food, Health en Energy te stimuleren en de cross-overs daartussen te verbinden. Voorbeeldartikelen: kandidaatmedicijn tegen Malaria, hoe imec wil bijdragen aan een beter leven, Food and Cognition, de eerste operatierobot en het zelf meten van stollingswaarden
  • redactie van het lees- en speelboek Supertof! van SimpelSamenSpel voor ouders met kinderen van 2 tot 8 jaar.
  • verbonden aan het Kenniscentrum Kinderpalliatieve Zorg voor het geven van lezingen en gastlessen over mijn ervaringen met kinderpalliatieve zorg, rouw en verlies voor het hoger (beroeps)onderwijs, waaronder alle specialisatieafdelingen Kinderverpleegkunde in de academische ziekenhuizen, HBO-V studenten die zich specialiseren in de zorg voor kinderen en kaderartsen palliatieve zorg.
  • ontwikkelen van een brochure ter promotie van keramisch kunstproject ‘Zeelands Trots’
  • redacteur van Attent, blad van de Vereniging voor Ouders van Kinderen met Kanker (VOKK).

Interesse? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking.