Nu je aan het einde bent gekomen van je leven denk je wellicht na over het leven dat achter je ligt en bedenkt: “Dit wil ik achterlaten.” Heb je al eens nagedacht over een herinneringsboek van jouw persoonlijke levensverhaal? Met daarin moeilijke en mooie momenten die voor jou belangrijk waren, anekdotes en dierbare herinneringen. Dit levert een prachtig tastbaar aandenken op voor jezelf én voor je dierbaren. Zodat de mensen die achterblijven straks jouw levensverhaal na kunnen lezen en door kunnen kijken. Een verhaal waar jij en je dierbaren je in herkennen.

Een prachtig tastbaar aandenken, zodat de mensen die achterblijven straks jouw levensverhaal na kunnen lezen en door kunnen kijken.

Jij vertelt en ik schrijf

Je eigen levensverhaal opschrijven is moeilijk, helemaal in deze laatste fase. Misschien lukt het niet meer om zelf te schrijven of kun je de woorden of beelden niet vinden? Dan heb ik een oplossing: jij vertelt, ik luister en schrijf jouw persoonlijke verhaal in je eigen woorden en breng het in beeld. We doen dat samen in een aantal stappen.

Afscheidsbrief

Wil je geen boek (meer) schrijven, maar wel een boodschap achterlaten voor je dierbaren. Dan kan ik je ook helpen met het schrijven van een afscheidsbrief waarin je belangrijke dingen nog kunt zeggen. Zodat de mensen die achterblijven straks jouw belangrijkste boodschappen na kunnen lezen als blijvende herinnering.

Vaak is het lastig om de juiste woorden te vinden of samenhang in het verhaal te brengen. In beide gevallen kan ik je helpen de brief te schrijven. Ik schrijf de tekst, maar het blijft jouw eigen verhaal. Je kunt de tekst ook zelf schrijven en deze door mij laten redigeren.

Ik kan je helpen met het schrijven van een afscheidsbrief waarin je belangrijke dingen nog kunt zeggen.

Mogelijkheden en prijzen

De prijs van het product is afhankelijk van de grootte van het boek. Het wordt een uniek exemplaar wat je in geen enkele winkel kunt kopen. Samen bedenken we of je een beknopt, compleet of uitgebreid verhaal wil vertellen. En hoeveel foto’s je erin wil laten plaatsen. Ik ga graag met je in gesprek over jouw wensen. Daarna maak ik voor jou een offerte op maat.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor jouw levensverhaal of een ander persoonlijk verhaal? Neem dan contact op.