Wil je, met je familie of alleen, terugblikken op (een periode uit) het leven? Of breekt er een nieuwe fase voor je of jullie aan? Misschien bedenk je je dan: ‘Dit is uniek, dit wil ik vastleggen.’ Iedereen heeft zijn of haar verhaal en elk leven is bijzonder om te beschrijven. Heb je al eens nagedacht over een boek met jouw persoonlijke levensverhaal of jullie familieverhaal? Met daarin moeilijke en mooie momenten die voor jou of jullie belangrijk waren, anekdotes en dierbare herinneringen. Dat levert een prachtig tastbaar aandenken op. Een uniek stuk maatwerk dat je in geen enkele winkel kunt kopen. Een levens- of familieverhaal is ook leuk om cadeau te geven.

Een uniek stuk maatwerk dat je in geen enkele winkel kunt kopen.

Jij vertelt en ik schrijf

Je eigen levensverhaal of familieverhaal opschrijven is moeilijk. Misschien lukt het niet om zelf te schrijven of kun je de woorden of beelden niet vinden? Dan heb ik een oplossing: jij vertelt, ik luister en schrijf jouw of jullie persoonlijke verhaal in je/jullie eigen woorden en breng het in beeld. We doen dat samen in een aantal stappen.

Mogelijkheden en prijzen

De prijs van het product is afhankelijk van de grootte van het boek. Het wordt een uniek exemplaar wat je in geen enkele winkel kunt kopen. Samen bedenken we of je een beknopt, compleet of uitgebreid verhaal wil vertellen. En hoeveel foto’s je erin wil laten plaatsen. Ik ga graag met je in gesprek over jouw wensen. Daarna maak ik voor jou een offerte op maat.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor jouw levensverhaal of een ander persoonlijk verhaal? Neem dan contact op.

Dan heb ik een oplossing: jij vertelt, ik luister en schrijf jouw of jullie persoonlijke verhaal in je/jullie eigen woorden en breng het in beeld.